دوره پیشرفته پایتون با رویکرد آنالیز دیتا

صفر تا صد آموزش آی سی دل ال (ICDL ) در مجتمع فنی تهران (میرداماد)

دوره پیشرفته پایتون با رویکرد آنالیز دیتا

دوره پیشرفته پایتون با رویکرد آنالیز دیتا

دوره پیشرفته پایتون با رویکرد آنالیز دیتا: در این دوره دانشجو با روش برنامه نویسی شی گرا آشنا میشود و تمامی مباحث آن را یاد میگیرد و در طی این دوره نیز تمامی برنامه ها در قالب این پارادایم نوشته میشود، همچنین با توجه به اینکه مهمترین و بزرگترین حسن زبان پایتون وجود انواع ساختار داده در این زبان می باشد تا جایی که حتی مشابه آن در هیچ زبان برنامه نویسی دیگر وجود ندارد و با علم به اینکه اصل برنامه نویسی بر دو پایه، داده و فرمان استوار شده است، این مهم باعث میشود پایتون به عنوان قویترین زبان برنامه نویسی در جهان مطرح گردد که از دید کاربران و تحلیلگران حرفه ای این زبان، علت این محبوبیت نیز همین تنوع در انواع ساختار داده ها میباشد.

برای درک این موضوع فقط لازم است به این مقایسه توجه کنید در حالی که اکثر زبان های مطرح دنیا تنها یک یا دو نوع ساختار داده دارند، زبان پایتون به تنهایی بالغ بر ده نوع ساختار داده عظیم دارد که هر کدام از آنها برای ایجاد یک زبان منحصر به فرد کافی میباشد. حال در دوره پیشرفته ما برای نمود بخشیدن به این حسن پایتون بر همین قدرت تاکید ویژه ای داریم تا حدی که این دوره تا حدودی خود گرایش آنالیز دیتا را پوشش میدهد و علاقه مندان این حوزه را از گذراندن دوره تخصصی در این گرایش بی نیاز میکند. لازم است توجه داشته باشید تمامی شاخه های دیگر علوم نیز به نوعی روی همین اصل (پردازش اطلاعات) بناشده اند و هیچ شاخه از علوم نیز بدون این تخصص قابل تحلیل و بررسی و رشد نمیباشد.

"<yoastmark

کاربرد پایتون چیست و کجا استفاده می‌شود؟

پایتون یک زبان عمومی (General Purpose) است و محدود به یک حوزه خاص نمی‌شود. این یعنی می‌توانید با یک تیر چند نشان زده و در بخش‌های مختلف تکنولوژی فعالیت کنید. یک برنامه نویس پایتون اگر حرفه‌ای باشد، در هر حوزه ای حرف برای گفتن خواهد داشت. بعضی از زبان‌های برنامه نویسی مخصوص به یک حوزه خاص هستند یا اگر به بخش‌های دیگر ورود کنند قدرت زیادی ندارند، اما پایتون اینگونه نیست. کافی است آن را یاد بگیرید و تبدیل به یک متخصص پایتون شوید تا ببینید در دنیای برنامه نویسی واقعا چه قدرتی به شما می‌دهد.

برنامه نویسی هوش مصنوعی با پایتون

مهم‌ترین دلیلی که باعث شد پایتون به بخش‌های مختلف IT وارد شود، کتابخانه‌ها بودند. این کتابخانه‌ها هستند که پایتون را توسعه پذیر می‌کنند. همین‌طور باعث راحت‌تر شدن کار برنامه نویسان می‌شوند. البته بعضی از این کتابخانه‌ها هنوز جای رشد و پیشرفت دارند و در پروژه‌های بزرگ قابل استفاده نیستند.

ساخت اپلیکیشن موبایل با پایتون

یکی دیگر از قابلیت‌های جذاب پایتون، چسبندگی این زبان است. منظور از چسبندگی یا Glue Language این است که پایتون می‌تواند به خوبی با کدهای سایر زبان‌ها ادغام شود یا اصطلاحا به آن‌ها بچسبد. به کمک این تکنیک می‌توانید یک قطعه کد به زبان C یا هر زبان دیگری را به راحتی به پروژه خود اضافه کنید. در ادامه کاربرد پایتون را که 9 بخش اصلی تقسیم می‌شوند، به صورت دقیق مورد بررسی قرار خواهیم داد.

معرفی زبان برنامه نویسی پایتون

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.